Kandidaten

Dus… je bent op zoek naar een nieuwe baan. Tijdens je zoektocht leiden er meerdere wegen naar je droombaan. Wij helpen jou het beste pad te bewandelen!

Wat kan LEF Recruitment voor jou betekenen

Zodra je ons aanhaakt bij jouw zoektocht – door je inschrijving, sollicitatie op 1 van onze vacatures óf juist omdat wij jou hebben benaderd – gaan we aan de slag. Dat doen we echt voor jóú: dat betekent dat we je willen leren kennen. We starten ons traject dan ook met een persoonlijk gesprek. Tijdens die eerste kennismaking vragen we je het hemd van het lijf. Zo komen we samen op het antwoord van de belangrijkste vraag: “Welke functie en wat voor een bedrijf passen nou écht bij jou?” De antwoorden op deze vragen zijn essentieel om de perfecte match te maken tussen jou en je toekomstige werkgever.

Betrokken en persoonlijk

Tijdens de gehele werving-en-selectieprocedure volgen we je op de voet. Zo helpen we je waar nodig en beseffen we ons dat de weg naar een succesvolle bemiddeling minstens zo belangrijk is, als het maken van de match zelf. Je kunt ons tijdens de procedure dan ook zien als jouw persoonlijke sparringpartner. We vinden samen de antwoorden op jouw vragen en schuiven soms ook aan bij de sollicitatiegesprekken bij de opdrachtgever.
Ons contact stopt niet bij een succesvolle bemiddeling. Wanneer jij eenmaal aan de slag bent gegaan bij onze opdrachtgever, houden wij contact. In de eerste plaats omdat we benieuwd zijn hoe het met jou gaat en in de tweede plaats om je te helpen bij eventuele vragen. Wij zijn er voor jou. En oh ja, tijdens je eerste werkweek komen wij bij je langs. Zo blijven we van elkaar op de hoogte en kunnen we direct inspelen op vragen, uitdagingen en ontwikkelingen! Zoals een van onze succesvol bemiddelde kandidaten al eens zei:

 

“Jullie zijn echt het eerste bureau waar ik nog van hoor nu ik een nieuwe baan heb”

 

Start jouw zoektocht vandaag nog

Check onze actuele vacatures om te zien of wij jouw nieuwe baan al in bemiddeling hebben. Staat deze er niet tussen? Wij krijgen heel regelmatig nieuwe vacatures binnen. Als je wil dat we jou direct bellen als er een passende vacature is, schrijf je dan hier in.
Wil je in de tussentijd niet achterover leunen? Haak aan bij ‘Ons Netwerk’ op LinkedIn. In deze zakelijke groep houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en kun je kennismaken met andere professionals. Ook kun je ons volgen via Facebook, Twitter en Instagram waar wij meer updates delen.