“Eigenwijze doeners in Recruitment. Fanatiek in het maken van ‘the perfect match’”.

Combineer persoonlijk, snel, no-nonsense en duurzaam met ludiek, eigenwijs en fanatiek; dat is waar LEF Recruitment voor staat. Dit zie je terug in onze samenwerking en de matches die we maken tussen kandidaten en opdrachtgevers. Want… een snelle match is mooi, maar je wordt pas echt gelukkig als die match minstens een jaar of 5 blijft bestaan. Om die duurzame match te maken, denken we actief met onze kandidaten en opdrachtgevers mee. We duiken samen de diepte in en beantwoorden de meest belangrijke vraag: “Wie en wat zoek je nou echt?”

Waarom de naam LEF Recruitment?

LEF is de durf om te groeien, om te verrassen, om beter te worden en om buiten gebaande paden te treden. Het is dan ook niet zo gek dat het woord LEF steeds weer terugkomt in de gesprekken die we hebben met kandidaten en met opdrachtgevers. We hebben aan elke letter van het woord LEF een betekenis gegeven:

Ludiek

Met ludiek doelen we op het verrassingselement van het werving-en-selectieproces. Opvallend, spraakmakend en op een positieve manier!

Geen 9-tot-5-mentaliteit: letterlijk, we zijn open van 8:30 tot 20:30 uur. Zo bereiken we ook de werkende doelgroep.

Denken in mogelijkheden: wij snappen dat het voeren van een gesprek niet altijd makkelijk te plannen is. Daarom combineren we deze bijvoorbeeld met een smakelijke lunch ergens op locatie, halen wij je thuis op en brengen je naar je werk: het intakegesprek voeren we dan gewoon tijdens de autorit. Maar we kunnen het intakegesprek natuurlijk ook gewoon buiten werktijd om plannen.

Verwachtingen overtreffen: als het gaat om snelheid, kwaliteit en resultaat.

Eigenwijs

Als we zeggen eigenwijs dan zeggen we dat we staan voor onze eigen werkwijze.

Dit betekent dat we ons geregeld bemoeien met het sollicitatieproces en een actieve rol vervullen tijdens het gesprek tussen de opdrachtgever en kandidaat.

Of het nou gaat om een intake op locatie, tijdens of buiten werktijd, kritische en confronterende vragen stellen of aanwezig zijn bij een sollicitatiegesprek, wij doen het!

Zo halen we de onderste steen boven en maken we de beste match mogelijk. Op eigen wijze.

Fanatiek

Op een schaal van 1 tot 10 scoren we sky-high als het gaat om fanatisme. Elk teamlid van LEF Recruitment heeft het fanatieke gen in zich. Wij bijten ons vast en laten niet los tot de match een feit is. Punt uit.

Wij gaan uiteindelijk voor een exclusief samenwerkingsverband met opdrachtgevers. Wees gerust, wij dwingen dit niet bij het eerste contact af. Nee, wij bewijzen onszelf eerst en pas daarna hebben we het over exclusiviteit.

Ook in de speurtocht naar de juiste kandidaat zijn wij fanatiek.

Naast ons eigen netwerk, de bekende kanalen en de jobboards, gaan we ver met onze acties en campagnes om de beste kandidaat te vinden.

 

Heb jij het LEF om met ons samen te werken? Wij zijn er klaar voor!

Maak een afspraak voor een werving-en-selectiegesprek      |      Schrijf je in als kandidaat

Liever bellen, appen of e-mailen? Neem contact met ons op via 073 – 888 45 41, de persoonlijke telefoonnummers of info@lefrecruitment.nl