HOE IS HET NU MET?

Categorieën: laatste nieuws
In de rubriek: HOE IS HET NU MET? spreken we kandidaten die alweer een tijdje aan de slag zijn en via LEF een leuke baan hebben gevonden! 
Deze keer vertelt Lotte haar ervaring met LEF Recruitment en IRI, het bedrijf waar ze uiteindelijk aan de slag is gegaan!

Lotte vertelt;
Ik ben na de studie Advanced Business Creation naar een baan gaan zoeken.
In april ben ik bij jullie terecht gekomen en had binnen een week 2 gesprekken gepland staan! Na mijn eerste gesprek bij IRI mocht ik na een week beginnen. Eind april ben ik dus daadwerkelijk bij IRI in dienst getreden. De functietitel is Database anaylist setup & restatement. Ik houd me dagelijks bezig met het ‘’schoonmaken’’ van de coderingen in het verleden. Het klinkt allemaal vrij droog maar het is een goudmijn voor mensen die houden van orde scheppen in chaos.
Na het opruimen van de coderingen (die je met veel andere afdelingen bespreekt om kwaliteit te kunnen leveren) gaan we verder met het bouwen van de nieuwe databases. Dit betreft werkzaamheden die nog niet lang bestaan en continu veranderen. Hierdoor zijn de processen nog niet vastgelegd en heb je zelf dus veel inbreng in hoe processen ingericht zouden moeten worden. Veel ruimte voor innovatie en creativiteit!
Dat is ook wat ik leuk vind aan deze functie. Er is veel ruimte om jezelf te verbeteren bij deze functie en veel waardering voor je inbreng. Er is veel vrijheid om interne opleidingen te volgen als je dat graag zou willen. Ook als je eens een andere plaats binnen het team zou willen uitproberen is hier vaak ruimte voor. Hierdoor is het zeker een functie die ik zou aanraden omdat je jezelf goed leert kennen. Ook ontwikkel je jezelf immens snel op vlakken waarvan je zelf niet had gedacht dat je het in je had. Zo neem ik tegenwoordig een vrij technisch gedeelte op me, waar ik totaal geen ervaring in had.
Qua toekomstplannen staat het voor mij nog open. Ik heb een hele nieuwe kant van mezelf leren kennen dus ik kan geen echte richting geven. Wel hoop ik mezelf te kunnen blijven uitdagen en ontwikkelen in mijn komende tijd hier bij IRI. 

Wij van LEF wensen Lotte veel succes bij IRI, maar dat komt wel goed ;) 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
Jeanne
Publicatie datum
27-9-2018 11:08
Deel dit artikel
LEF Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close