Nieuws met LEF - September (relaties)

Categorieën: Nieuwsartikelen

De laatste zomervakantie in Nederland is definitief voorbij… Dat betekent dat we massaal weer aan de slag gaan! Ook bij LEF Recruitment hebben we genoten van een heerlijke vakantie. De laatste collega’s die terugkomen van vakantie mogen we deze week verwelkomen op de (digitale) werkvloer. We zijn er helemaal klaar voor om de mooiste matches voor onze relaties en kandidaten te maken. Onze laatste update voor jou dateert uit juni, dus we brengen je graag op de hoogte van wat er in de tussentijd op het kantoor van LEF Recruitment is gebeurd. Ondanks de vakantie hebben we namelijk niet stilgezeten. Benieuwd? Lees snel verder!

Een nieuw selectiemiddel: het curriculum future

Oprichter Joris Verhoeven plaatst wekelijks inhoudelijke content op LinkedIn over thema’s zoals werving, selectie en matching. Daar schrijft hij over in bondige posts, blogs of hij maakt video’s. Joris heeft een duidelijke missie: een aantal thema’s binnen recruitment groots op de kaart zetten. Een van die thema’s is het curriculum future.

Ben jij al bekend met het curriculum future? Joris heeft er al behoorlijk wat content over gemaakt. Een hoogtepunt was toch wel dat het platform Werf& (een vooraanstaand platform binnen de branche) Joris benaderde of ze zijn artikelen door mochten plaatsen. Zo verscheen er op Werf& een uitgebreid artikel waarbij twee blogs van Joris werden gecombineerd.

In dit artikel vertelt Joris hoe het curriculum future op termijn de vervanger van het aloude cv kan worden. Joris gaat ook dieper in op hoe dit selectiemiddel recruitment zou kunnen verbeteren. Het artikel werd al meer dan 1900 keer gelezen! Ook benieuwd naar hoe Joris dit voor zich ziet? Klik dan hier om het artikel op Werf& te lezen.

Joris klom niet alleen in de pen voor het curriculum future. Hij verscheen ook voor de camera. Bekijk deze video waarin Joris meer vertelt over het curriculum future en zijn missie. Willen jullie als bedrijf jezelf onderscheiden als werkgever? Denk dan eens na over het inzetten van het cf. Neem direct contact met Joris op om erover te sparren.

Maak jij gebruik van video?

Over video gesproken… maak jij al gebruik van video binnen de marketing- en wervingsstrategie? Wij wel en we zijn enthousiast! We schreven al meerdere stukken over de toegevoegde waarde van video voor jouw employer brand. Toch klom oprichter Joris opnieuw in de pen om te schrijven over video en dan heel specifiek over het inzetten van de jobclip.

De jobclip is een relatief nieuwe vorm binnen recruitment, maar eigenlijk onmisbaar als je je bedrijf meer gezicht en sfeer wil geven tijdens de wervingscampagne. Benieuwd hoe je een jobclip inzet? Lees hier het artikel dat Joris erover schreef. Direct aan de slag en hulp nodig? Contacteer het team van LEF en wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Werven met tekst… wij doen het!

Over video gesproken… maak jij al gebruik van video binnen de marketing- en wervingsstrategie? Wij wel en we zijn enthousiast! We schreven al meerdere stukken over de toegevoegde waarde van video voor jouw employer brand. Toch klom oprichter Joris opnieuw in de pen om te schrijven over video en dan heel specifiek over het inzetten van de jobclip.

De jobclip is een relatief nieuwe vorm binnen recruitment, maar eigenlijk onmisbaar als je je bedrijf meer gezicht en sfeer wil geven tijdens de wervingscampagne. Benieuwd hoe je een jobclip inzet? Lees hier het artikel dat Joris erover schreef. Direct aan de slag en hulp nodig? Contacteer het team van LEF en wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

#MeetTeamLEF

LinkedIn is een veel gebruikt platform voor het werven en selecteren van kandidaten. Maar wist je ook dat je als werkgever een sterk employer brand op het platform opbouwt? Zo zijn wij met LEF Recruitment veel aanwezig op LinkedIn voor het vergroten van onze zichtbaarheid. Op die manier komen we met de beste kandidaten voor jouw vacatures in contact.

Op LinkedIn worden regelmatig nieuwe functies uitgerold, zoals de LinkedIn Cover Story. Met deze functie krijg je de mogelijkheid om achter jouw profielfoto een korte clip van dertig seconden toe te voegen. In deze video stel je jezelf voor en vertel je wat mensen van jouw aanwezigheid op LinkedIn kunnen verwachten. Wij maakten namens team LEF voor iedereen zo’n story.

Benieuwd hoe dat eruitziet? Bekijk dan snel de cover story van onze collega Joost, die sinds juni werkzaam is voor LEF Recruitment als wervingsspecialist!

Dat was ‘m weer!

We zijn blij dat we je op deze manier even hebben kunnen spreken. We kunnen het ons goed voorstellen dat zo’n eerste week toch wat drukte met zich meebrengt, dus voor nu wensen we je veel succes… en vooral ook plezier. ;) Loop je ergens tegenaan of spar je graag ergens over op het gebied van werving en selectie? Bij LEF staan we altijd voor je klaar.

Hopelijk tot snel!

Lees verder: 'Nieuws met LEF - September ''Nieuws met LEF - Juli' en '5 x voordelen van het hebben van een kantoorhond' 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
LEF Recruitment
Publicatie datum
9-9-2021 12:35
Deel dit artikel
LEF Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close