De podcast als wervingstool, Wie experimenteert mee?

Categorieën: Blogs

Zal het werken? Gaan mensen luisteren naar een vacature in plaats van dat ze iets willen zien of lezen? Nu zeggen wij volmondig JA!

Afgelopen weken zijn we gestart met deze, voor ons nieuwe, manier van het delen van kennis en informatie. Het gezegde ‘ oefening baart kunst’ is ook hierbij van toepassing, maar we gaan het bij LEF vaker inzetten en ook in relatie tot vacatures. Onze mening is dat het goed kan werken en in letterlijke samenspraak met een relatie op deze manier kunnen we een vacature heel mooi en duidelijk vertellen. Tijdens het stofzuigen, autorijden of lekker wandelend langs het water kun je horen wie nu werkelijk wordt gezocht en wat de reden voor jou kan zijn wel of niet te solliciteren.

We hebben hier geen ervaring mee. Sterker nog, hier heeft niemand ervaring mee. En dat maakt het juist zo gaaf. We denken dat het werkt en daarom gaan we het doen. We gaan richting de vakantieperiode en gaan ons dan een bedenken welke vacature zich hier goed voor leent. Of heb jij een idee? Laat het ons weten.

LEF Recruitment gaat serieus het experiment aan met de Podcast. Wij geloven erin. Je gaat letterlijk meer van ons horen en staan nu al open voor jouw vragen, opmerkingen en creatieve tips. Bel, mail of whatsapp ons en we hebben graag contact met je.

 

Lees verder: 'Vivienne vertelt', '1,5 meter is het nieuwe zwart' en 'En dan nu... Het proces'

 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
Joris Verhoeven, LEF Recruitment
Publicatie datum
23-6-2020 14:10
Deel dit artikel
LEF Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close