HOE IS HET NU MET?

Categorieën: laatste nieuws


In de rubriek: HOE IS HET NU MET? Spreken we kandidaten die alweer een tijdje aan de slag zijn en via LEF Recruitment een leuke baan hebben gevonden!

Deze keer vertelt Jan Willem Biesheuvel zijn ervaring met LEF Recruitment en KLT, het bedrijf waar hij uiteindelijk aan de slag is gegaan!

 

Jan Willem vertelt:

Op 1 september ben ik begonnen bij KLT in de functie van Technisch Accountmanager Smeermiddelen. De eerste maanden ben ik voornamelijk bezig geweest met de opleiding Tribologie. Dit had ik nodig om goed onderbouwd advies te kunnen geven aan de klanten van KLT. Tribologie is de tak van werktuigbouwkunde die onderzoek doet naar het gedrag van contactvlakken tussen alle mogelijke materialen onder diverse omstandigheden, zoals nat, droog, koud of warm. Belangrijke aspecten zijn: wrijving en slijtage en het beperken van wrijving en slijtage door smering.

 

Ondertussen ben ik ver gevorderd met de opleiding en ben ik ondertussen alle klanten van KLT aan het bezoeken. Het is voor mij een nieuwe doelgroep. De klanten van KLT zijn productiebedrijven, slachterijen, machinebouwers, etc. Puur technisch dus. Ik kom veel in contact met hoofd TD’ers die de olie en smeermiddelen van KLT gebruiken. Momenteel reis ik ruim 1.000 km per week.

 

LEF Recruitment heeft mij goed begeleid naar de baan bij KLT. Van het eerste belletje van Wendy die mijn cv tegenkwam, tot de procedure waarin Carlo mij actief heeft begeleid van start tot afronding. Het beeld van de vacature matched perfect met de werkelijkheid. Wat voor mij wel nieuw was, was dat alle gesprekken plaatsvonden bij LEF Recruitment en niet bij KLT. Dit kon echter ook niet anders, omdat KLT midden in de verhuizing zat.

 

Wij van LEF wensen Jan Willem veel succes bij KLT, maar dat komt wel goed J !

 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
Carlo
Publicatie datum
29-11-2018 11:14
Deel dit artikel
toggle Vragen? Chat met ons!STEL JE VRAAG
Consultant toggle
send

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat je gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met je op.
LEF Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close