Nieuws met LEF - Oktober

Categorieën: Nieuwsartikelen

Zoals je van ons gewend bent verschijnen we weer in jouw inbox. Dat hebben we beloofd iedere maand een keer te doen en je weet wat ze zeggen… ;) Hoe gaat het met jou? Sta jij ook zo te rillen bij de eerste windvlagen van het jaar of heb je je favoriete kersttrui al uit de kast getrokken? Op het hoofdkwartier van LEF Recruitment kijken we in ieder geval verlangend terug naar het zonnetje. 

Gelukkig hebben we dat zonnetje ook op kantoor! Tijd om weer een rondje te maken langs de updates van afgelopen maand. Lees je mee?

Solliciteren zonder cv? Het kan bij LEF!

We hebben de afgelopen maand onze eerste campagne zonder cv opgezet. Voor de vacature van Junior Accountmanager bij onze relatie Grizzly New Marketing in Den Bosch. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe uitdaging? We zijn nog steeds op zoek naar nieuwe collega’s voor Grizzly. Omdat we het idee hebben dat open hiring steeds meer terrein wint, hebben we een blog gemaakt over solliciteren zonder cv. Onze collega’s delen hun mening en visie over het fenomeen. Hoe kijk jij tegen open hiring aan? 

               LEF Recruitment - Het kantoor

 

Wij breiden uit… met een nieuw kantoor!

Ongeveer een jaar geleden verlieten we onze monumentale kantoor voor een duurzamer alternatief. Na die verhuizing mochten we al twee keer uitbreiden. Eerst kregen we extra ruimte voor meer bureau’s. De maatregelen werden versoepeld en wij mochten maar liefst drie nieuwe collega’s voor zowel LEF Green als LEF Recruitment verwelkomen. Nu is het tweede moment van uitbreiding, want we voegen een extra spreekkamer aan ons kantoor toe. Deze spreekkamer is perfect voor onderling overleg en gesprekken met kandidaten. Kom jij binnenkort bij ons op bezoek voor een gesprek?

De beste zijn en de beste blijven

Ga jij voor goud? Als team zijn we absolute goalgetters. We vinden het belangrijk om doelen te stellen en te behalen. Binnen ons vak blinken we uit. En ondanks dat onze recruiters absolute specialisten zijn, hebben we voor de marketing gelukkig een eigen specialist in huis: online marketeer Demi. Om ook op het gebied van marketing on top of the game te blijven, spijkert zij regelmatig haar kennis bij en implementeert deze direct. Ons nieuwste project? Onze community op Instagram vergoten met Reels, stories en posts. Demi was in september aanwezig bij de digitale editie van het Social Media Congres 2021. 

 

… ook wij zijn op zoek naar een nieuwe collega

We zijn niet alleen druk bezig voor onze relaties en kandidaten. We zijn nu namelijk ook zelf op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij de sterspeler die scoort voor #TeamLEF? LEF Recruitment is op zoek naar een Senior Recruiter. New business genereren? Nah, we’ve got you covered. Omdat onze groep vaste relaties zo groot is, ben jij vooral bezig met het maken van een duurzame match. Want zoals jij misschien wel weet, is ons motto #WijMatchen. Je staat aan het roer van de sollicitatieprocedure en geeft hier van A tot Z een eigen invulling aan. Ben jij de nieuwste knappe kop van LEF? We hebben een uitgebreide vacature en jobclip op de website staan.

Uitgelichte vacatures

Hebben we jouw droombaan beschikbaar? Bekijk snel onze actuele vacatures:

  • Ben jij gek op online marketing? Wil je daarnaast het maximale uit online marketingkanalen halen én met je analytische brein graag een specialist worden? Dan ben jij de Junior Online Marketeer die wij zoeken! Met jouw winnaarsmentaliteit ga je bijdragen aan het succes. 
  • Als Commercieel Adviseur bij Euroforum enthousiasmeer en adviseer jij bestaande en nieuwe klanten over congressen en opleidingen. Iets voor jou? Bekijk dan snel de vacature!
  • Heb jij al wat jaren meegedraaid in de digitale marketing wereld en ben je klaar voor de volgende stap? Mooi, dit kan bij onze relatie Quercis als Digital Marketeer. Zij geven jou de vrijheid om zelfstandig de gehele marketing onder de loep te nemen en een professionaliseringsslag toe te passen. 
  • Elke dag is anders! Heerlijk vind je dat. Als Medewerker Inside Operations/Sales Support ondersteun je verschillende afdelingen binnen Maxado. Het is een klein familie bedrijf, 15 medewerkers, waarbij iedereen elkaar helpt, van nature de samenwerking op zoekt en meerdere petten tegelijk op heeft. 

Niet jouw droombaan gevonden? Bekijk dan hier al onze vacatures. 

Dit was ‘m weer

Dat was onze maand in een notendop. We vlogen er doorheen! Max Verstappen is er niets bij. Hoe was jouw maand? Heb je toevallig een nieuwe baan gevonden of ben je op zoek? Wij denken graag met je mee. Met onze matchmaker Mirjam in huis, nemen we alle tijd om jou te leren kennen en jouw ambities te ontdekken. Zo doen we er alles aan om voor jou de juiste en passende match te maken met een van onze relaties

Lees verder: 'Nieuws met LEF - September''5 x voordelen van het hebben van een kantoorhond' en  'Er staat iets moois klaar' 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
LEF Recruitment
Publicatie datum
5-10-2021 16:53
Deel dit artikel
LEF Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close