Vacatures met LEF - Juli

Categorieën: Nieuwsartikelen

Hebben we jouw droombaan beschikbaar? Bekijk snel onze actuele vacatures:

Onze nieuwste vacatures in de regio Den Bosch

  • Eén van de pijlers van BusInBedrijf is 'operational excellence'. In jouw job als Strategic Inkoper lever je hier een belangrijke bijdrage aan. Door de snelle groei van BusInBedrijf op meerdere Europese markten zijn ze continu op zoek naar leveranciers in Nederland (en daarbuiten). Nieuwsgierig? Bekijk dan hier de vacature. 
  • Heb jij de ambitie jezelf te bekwamen en ontwikkelen in het inkoop vak en bouw jij graag aan de relatie met jouw leveranciers? Mooi, voor onze relatie Output zoeken wij nog een Assistent Inkoper. Klik hier voor de vacature. 
  • Kunnen ze jou niks wijs maken over ERP systemen en (Microsoft) programma's en zoek je een werkplek waar ze zitten te springen om jouw kennis? door sterke groei is er bij Jobe Sports behoefte aan ondersteuning op dit gebied. Feitelijk word je hier de procesmanager van het gebied van IT. Klik hier voor de vacature ERP Specialist. 

 

Onze vacatures in de regio Tilburg

  • Op zoek naar een baan waar je je als intercedent kunt ontwikkelen? Ben je goed in het leggen van contacten, ben je commercieel aangelegd én krijg jij energie van het maken van een match? Voor Logistique, flexbureau voor logistieke functies in Tilburg zijn wij op zoek naar een (Junior) Intercendent die het team komt versterken! Voor Logistique zijn we ook nog op zoek naar een Business Manager
  • Je bent een echte regelaar, overziet het grotere geheel en daarom past een rol als Financieel Medewerker/Office Manager. Je bent in deze functie werkzaam voor de Nederlandse verkooporganisatie die verantwoordelijk is voordeverkoopresultaten binnen de Benelux en gevestigd is in Berkel-Enschot. Je werkt samen met 13 collega's. Klik hier voor de vacature. 
  • Heb jij een passie voor klantcontact en ben je op zoek naar een commerciële functie? Benader je daarnaast graag prospects om afspraken te maken voor de accountmanager en vindt het een uitdaging zijn agenda lekker vol te plannen. Koud bellen? Zeker niet! Aan de hand van member get memberacties, loyaliteitsprogramma's en overige marketingactiviteiten benader je bedrijven om hen kennis te laten maken met HIT met als doel om tot een afspraak te komen. Interesse een baan als Commercieel Medewerker Binnendienst? Bekijk dan onderstaande video en klik hier voor de vacature. 

 

 

Onze vacatures in andere regio's 

  • Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan bij een vooruitstrevend advocatenkantoor? Maak jij je met een open persoonlijkheid, service gerichte instelling en uitstekende organisatorische skills in no time onmisbaar op de werkvloer. Bekijk dan snel de vacature voor Juridisch Secretaresse
  • Toe aan een nieuwe uitdaging? Dat de functie Internationaal Inkoper bij Hobrand uitdagend is, dat staat voorop. Heb Hobrand ga je wereldwijd inkopen en mag je een belangrijke bijdrage leveren aan een omzetniveau van 20 miljoen. Meer weten over deze functie én het bedrijf? In onze nieuwste podcast kropen LEF en Hobrand samen achter de microfoon om een aflevering op te nemen waarbij we deze vacature nog verder uitlichten. Benieuwd naar de podcast? Luister dan hier deel 1 en deel 2.
  • Na wat jaartjes (stage) ervaring opgedaan te hebben ben je klaar voor een nieuwe uitdaging. Je bent een harde werker, houdt van afwisseling in je dag en hebt de gave om te allen tijde het overzicht te behouden. Mooi, dan ben jij de Commercieel Medewerker Binnendienst die ze zoeken bij Holugt Sauer. Klik hier voor de vacature of bekijk onderstaande video.

 

Lees verder: 'Op naar een succesvolle zomer met LEF', 'Met LEF werken bij Hobrand' en 'Het nieuwe werken na Corona' 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
LEF Recruitment
Publicatie datum
19-7-2021 9:37
Deel dit artikel
LEF Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close