LEF versterkt de samenwerking met Intrasurance!

Categorieën: Blogs

LEF versterkt de samenwerking met Intrasurance!

Vorig jaar startte de samenwerking tussen Intrasurance en LEF Recruitment. Met een eerste vacature op de afdeling ‘Schade’ heeft LEF Recruitment laten zien hoe zij een opdrachtgever als Intrasurance snel en op geheel eigen wijze van de beste collega kunnen voorzien. De professionele klik was een feit en de samenwerking werd uitgebreid. Meerdere vacatures werden op een succesvolle manier door LEF Recruitment vervuld. 

Nu, een jaar later, versterken LEF Recruitment en Intrasurance de samenwerking met een speciale “Werken bij Intrasurance”-website.  Samen is er hard gewerkt om tot dit resultaat te komen. De nieuwe website past volledig bij de look and feel van Intrasurance. Nieuwe collega’s maken direct kennis met de sfeer en cultuur bij Intrasurance. Ook de mogelijkheden nu en in de toekomst zijn zichtbaar op de nieuwe “Werken bij Intrasurance”-pagina.  Het beheer van het portal ligt in handen van LEF Recruitment. Zo wordt Intrasurance totaal ontlast in  het recruitmentproces en krijgen potentieel nieuwe collega’s de aandacht die ze verdienen.  

Het verzorgen van de website en bijbehorende bedrijfsfilm beschouwt LEF Recruitment als  investering  in ruil voor een exclusieve samenwerking met een minimaal aantal vacatures op jaarbasis. Zo zetten we een nieuwe stap in onze duurzame relatie die wij met Intrasurance al hebben opgebouwd. 

Graag komen wij bij jou vertellen hoe we dit bij Intrasurance hebben aangepakt en wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.
Bel, mail of app gerust met Joris Verhoeven op 06-46013627 of joris@lefrecruitment.nl voor een afspraak en vrijblijvende kop koffie. 
Neem ook alvast een kijkje op www.werkenbij-intrasurance.nl.

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
Joris Verhoeven
Publicatie datum
14-2-2019 13:55
Deel dit artikel
LEF Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close