Persbericht Stichting Leergeld

Categorieën: Nieuwsartikelen

Persbericht Stichting Leergeld
’s-Hertogenbosch 17 december 2020
------------------------------------------------


LEF Recruitment is het komende jaar ambassadeur van Leergeld Den Bosch

Woensdag 16 december gaven Joris Verhoeven (directeur LEF Recruitment) en Jeannette Dorresteijn (voorzitter Stichting Leergeld ’s-Hertogenbosch) elkaar via Teams een mooie ‘thumbs up’ als startsignaal op het ambassadeurschap.

Hoewel op het eerste gezicht de verbinding misschien ver te zoeken lijkt maken de overeenkomstige belangen van LEF Recruitment en Stichting Leergeld de samenwerking zo klaar als een klontje. LEF Recruitment zet zich namelijk graag in voor talenten en ontwikkeling in de maatschappij. Leergeld heeft als missie het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen. Dit sluit hier dus naadloos op aan, beide partijen richten zich op de ontwikkeling voor een kansrijke toekomst en dragen hier graag aan bij. 
Na een eenmalige donatie dit jaar belooft LEF komend jaar bovendien voor elke plaatsing € 50,- over te maken aan Leergeld. Deze bijdragen komen goed terecht en vormen een goede basis voor de volgende generatie!

De nog steeds toenemende armoedeproblematiek vraagt onverminderd om onze aandacht en inzet, juist nu. Draagt u Leergeld ’s-Hertogenbosch ook een warm hart toe en wilt u helpen? Doneer dan wat u kunt missen op NL16 RABO 0171 9636 95 t.a.v. leergeld. Elke donatie is van harte welkom en de ANBI status van Leergeld zorgt voor belastingvoordelen.
 

Op de foto v.l.n.r. Joris Verhoeven (LEF Recruitment) en Jeannette Dorresteijn (voorzitter Stichting Leergeld ’s-Hertogenbosch).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot (niet ter publicatie)
Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Renske Wijntjes, PR & Fondsenwerving
Stichting Leergeld Den Bosch
communicatie@leergelddenbosch.nl

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
Renske Wijntjes
Publicatie datum
17-12-2020 14:50
Deel dit artikel
LEF Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close