Op naar een succesvolle zomer met LEF

Categorieën: Nieuwsartikelen

De zomer is in aantocht en we zijn erg benieuwd naar hoe het met je gaat. 2020 was een bewogen jaar, maar ook de eerste helft van 2021 heeft uitdagingen gekend. Iedereen beleeft de wereldwijde pandemie op zijn eigen manier, dus we hebben ook behoefte aan verschillende vormen van hulp en/of steun. Bij LEF bieden we graag hulp die jij kan gebruiken! 
 

Een speciale uitnodiging voor jou 

Daarom hebben we een zomeractie in het leven geroepen. Omdat de arbeidsmarkt ook zijn eigen uitdagingen kent, is het soms moeilijk om getalenteerd personeel te vinden en binden. De arbeidsmarktkrapte groeit en het is soms dringen bij de vijver waar we allemaal uit vissen. Nu de zomerperiode aanbreekt, verkeren ook veel bedrijven in rustiger vaarwater.
 

Een sterk aanvalsplan

Na de zomer volgt het vierde kwartaal, een kwartaal waarin dat rustige vaarwater vaak ruimte maakt voor wilde wateren met hoge golven. Daar wil je op voorbereid zijn, want je wilt lekker kunnen blijven groeien - zeker na de spannende tijden van de afgelopen anderhalf jaar. Om onze relaties te ondersteunen maken we tijd en ruimte vrij voor het opstellen van een uitgebreid aanvalsplan voor de wervings- en selectiemogelijkheden voor jouw bedrijf!

In een fanatieke setting, met experts op het gebied van recruitment voorzien we jou graag van een goed fundament voor na de zomer. Vragen die we beantwoorden:

Wat heb je nodig?

  • Op welke momenten heb je dit nodig?
  • Waar zitten de collega's die jij zoekt?
  • Wat moet je doen om zichtbaar én interessant te blijven?
  • Hoe kun jij met lef een juiste match vinden?


Op die manier helpen we jou als relatie op weg en heb jij de handvatten die je nodig hebt om ook na de zomer, met een groeiende arbeidsmarktkrapte, jouw bedrijf van het juiste personeel te voorzien. Het ontwikkelen van dit aanvalsplan is volledig op uitnodiging van LEF en de actie is voor zowel LEF Recruitment als LEF Green beschikbaar. 

Ik wil een sterk aanvalsplan

Neem contact met ons op als je deze kans niet onbenut wilt laten. Is er een relatie uit jouw netwerk die hier mogelijk ook behoefte aan heeft? Schroom dan ook niet om deze uitnodiging door te sturen, want we helpen jullie graag. We wensen jullie een fijne zomer toe en hopelijk zien we jullie snel!

Groet, 
#TeamLEF