Vacature journaal - Mei

Categorieën: Nieuwsartikelen

Hé jij! Op zoek naar een leuke baan? Iedere maand lichten wij onze nieuwste én leukste vacatures voor je uit in ons vacature journaal. Onze belofte is niet voor niks #WijMatchen. Bekijk snel of er iets voor je bij zit en bouw aan je carrière. Heb je nog vragen of wil je meer weten over één van de vacatures? Schroom je dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag!

Onze nieuwste vacatures in Den Bosch

→ Een stoere wereld vraagt om een stoer type. Je laat je niet snel omver blazen en krijgt energie van het oplossen van problemen van de klant. Daarnaast is gezelligheid op het werk voor jou ook een belangrijk component. Heb jij een positieve mindset én heb jij een goede werkethiek? Bekijk dan hier de vacature voor Medewerker Customer Service bij onze relatie ChromeburnerMeer weten over Chromeburner? Check dan vooral even onderstaande video!

→ Ben jij klaar om de stap te maken naar een administratieve kantoorfunctie? Je bent nauwkeurig en wil dat graag inzetten tijdens je werk. Dat komt goed uit! Voor onze relatie Cyclomedia zoeken wij nog een Administratief Medewerker. Benieuwd? Je vindt de vacature hier!

→ Kijk jij verder dan je neus lang is en ben je creatief én communicatief sterk? Neus dan eens door onze vacature Medewerker Marketing Communicatie bij onze relatie NOAB. Het gaat om een functie van 24 uur.

                                                

Onze nieuwste vacatures in Tilburg

→  Je bent de beginschakel van het salesproces! Je weet hoe de markt zich beweegt en wat klanten willen, vandaag en in de toekomst. Daarnaast haalt samenwerken het beste in jou naar boven en je bent pas tevreden als je inspanningen leiden tot een gezamenlijk succes. Herken je jezelf in dit profiel? Bekijk dan eens de vacature voor Assistent Category Manager bij onze relatie SIG. Je vindt de vacature hier

→ Eén van de pijlers van onze relatie is 'operational excellence'. In jouw job lever je hier een belangrijke bijdrage aan. Je bent verantwoordelijk voor alle processen. Heb je bij voorkeur een aantal jaar ervaring met vergelijkbare werkzaamheden én heb je een relevante opleiding afgerond op HBO of WO niveau (bijvoorbeeld; commerciële economie, bedrijfskunde, supply chain of logistiek). Mooi, dan is de vacature Proces Analist misschien wel iets voor jou. Je bekijkt de vacature hier.  

→ Ben jij een échte regelaar en overzie je graag het grotere geheel? Als Office Manager Finance ben je verantwoordelijk voor het monitoren, beschrijven en verbeteren van de (financiële) processen, AO/IC, en mede implementeren in het SAP systeem. Tot slot ben je sparringpartner voor de directie met betrekking tot bedrijfskundige, personele en financiële thema's. Het gaat om een functie van 32 uur bij onze relatie Zarges. Meer weten? Bekijk dan snel onderstaande video of klik hier voor de gehele vacature.

                                                 

Onze nieuwste vacatures in andere regio's 

→ Voor onze relatie De Nederlandse Kluis zijn wij op zoek naar een Regio Manager Oost. Je houdt ervan dat jouw vestigingen top lopen en tegelijkertijd, samen met jouw collega Regiomanagers, maak je strategische plannen voor het hele bedrijf en werk je deze uit. Ben jij van nature een ambassadeur voor je werkgever én ben jij die bevlogen en betrokken collega. Klik dan hier voor de vacature!

→ Ben jij die spin in het web, sta jij communicatief je mannetje en werk je graag samen? Ben jij iemand die meerdere projecten wil draaien en tegelijkertijd ervoor zorgt dat de processen efficiënt en goed werkbaar ingericht zijn? Kijk dan eens naar de vacature Projectcoördinator bij onze relatie De Paal Parket. Je vindt de vacature hier!

                                                   

Lees verder: 'Feedback van kandidaten om de Candidate Experience te verbeteren', 'Bellen tijdens de sollicitatie procedure' en 'Nieuws met LEF' 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
LEF Recruitment
Publicatie datum
20-5-2021 10:13
Deel dit artikel
LEF Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close