HOE IS HET NU MET?

Categorieën: Blogs

blog_image:article_lefrec_15468568605c33299c22d4e.png:end_blog_imageIn de rubriek: HOE IS HET NU MET? Spreken we kandidaten die alweer een tijdje aan de slag zijn en via LEF Recruitment een leuke baan hebben gevonden!

 

Deze keer vertelt Steven Tolhoek zijn ervaring met LEF Recruitment en Zarges, het bedrijf waar hij nu alweer enkele maanden werkzaam is.

 

Steven vertelt:

Sinds eind oktober ben ik alweer aan de gang bij Zarges als accountmanager voor de regio West-Nederland. Wat het zo interessant voor mij maakt is dat Zarges een zelf-producerend bedrijf is en hoogstaande producten en maatwerk verkoopt. Ik kan dus echt trots zijn op de producten die ik als accountmanager verkoop, daar doe ik het voor. 

Als accountmanager zit je natuurlijk veel op de weg maar de band met andere collega’s en het bedrijf an zich is er zeker! We zitten één dag met z’n allen als team op kantoor in Tilburg. Vragen als ; Wat speelt er in de markt? En hoe zijn de ontwikkelingen bij deze partij/regio kunnen dan besproken worden. Aangezien Zarges in drie markten opereert (klimmaterialen, verpakken&vervoeren en medische producten) zijn er per afdeling ook vergaderingen. Ik ben zelf werkzaam voor de productcategorie klimmaterialen, denk bijvoorbeeld aan ladders, rolsteigers en kooiladdersystemen. 

De cultuur bij Zarges zou ik omschrijven als open en eerlijk. We doen het echt met z’n allen. Je hoort nog wel eens van het fenomeen klantje pikken onderling tussen accountmanagers maar daar is echt geen sprake van binnen Zarges.

Ik heb via Linkedin gesolliciteerd op de functie omdat het technische aspect er in voor kwam, wat voor mij erg belangrijk is. Zo ben ik met LEF in contact gekomen, ik heb de sollicitatieprocedure als erg prettig ervaren en altijd goed contact gehad met Jeanne.

Wanneer ik Steven na een eerste reactie vraag op hoe is het nu met je? Krijg ik vrijwel meteen de zin; ‘’Dit is gewoon wat ik het liefst doe’’ te horen. Dat is toch mooi? Dat iemand echt 100% op zijn plek zit.

 

blog_image:article_lefrec_15468568815c3329b11631a.png:end_blog_image

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
Jeanne Vermeulen
Publicatie datum
7-1-2019 9:00
Deel dit artikel
LEF Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close