LEF Recruitment schenkt haar kandidaten in de week voor Carnaval bier in plaats van koffie of thee!

Categorieën: Blogs
LEF Recruitment schenkt haar kandidaten in de week voor Carnaval bier in plaats van koffie of thee

LEF Recruitment, dé expert op het gebied van recruitment voor het MKB in de regio Den Bosch pakt het in de week voor Carnaval iets anders aan met de intakegesprekken. ‘Wat er op het CV staat is belangrijk en daar besteden we zeker aandacht aan, maar wie is onze gesprekspartner nu echt. Wat beweegt hem of haar dingen wel of niet te doen en waar wordt iemand echt gelukkig van? Daar zijn wij in geïnteresseerd. Dat bepaalt of een match met één van onze relaties duurzaam wordt.’

Om nog meer diepgang in de gesprekken te krijgen heeft LEF Recruitment besloten een ander middel in te zetten, de week voor Carnaval. In plaats van een kop koffie of thee schenkt LEF een glas bier voor haar kandidaten in. ‘Dat maakt de tongen wat losser waardoor we nog meer tot de kern kunnen komen’.

Als dit de verwachte resultaten oplevert, is LEF Recruitment van plan te onderzoeken hoe dit in hun dagelijkse werk standaard opgenomen kan worden. Maar eerst dit experiment. Dat het uitgerekend in deze week wordt uitgeprobeerd, is niet toevallig. Den Bosch, Carnaval en een glas bier zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden en daar speelt LEF Recruitment graag op in.

LEF Recruitment | Buitenhaven 5 | Den Bosch | 073 – 888 45 41

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
Lefrecruitment.nl
Publicatie datum
10-2-2020 13:26
Deel dit artikel
LEF Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close