Nieuws met LEF - Juli

Categorieën: Nieuwsartikelen

Daar zijn we weer! De maand juni is voorbij gevlogen en er is een hoop gebeurd. Niet alleen bij ons, maar vermoedelijk ook bij jou. De coronamaatregelen zijn teruggebracht naar een minimum, het thuiswerkadvies is komen te vervallen en we hebben genoten van hoge temperaturen. Dat heeft een behoorlijke impact op ons dagelijks leven. Gelukkig verschijnen we weer in je inbox met een flinke dosis LEF zodat jij met veel enthousiasme en positiviteit de zomer tegemoet gaat! Laten we eens starten met wat tof nieuws vanuit onze kant. 

Er staat iets moois klaar…Foto - Joris

Het is alweer anderhalve maand geleden dat oprichter Joris Verhoeven zijn nieuwe platform lanceerde. Met Expert in Recruitment heeft hij een kennisplatform opgericht waar hij samen met andere experts zijn kennis en ervaring bundelt tot content waar jij direct baat bij hebt! 

Het platform is vooral interessant voor ondernemers en managers binnen het mkb, HR-professionals en recruiters die nooit uitgeleerd zijn. Als kandidaat kun je er ook zeer interessante content vinden, want je leert er hoe recruiters denken en waar ze naar kijken zodra je solliciteert. Neem een kijkje op het platform en het artikel dat we erover schreven via deze link

Uitgelichte vacatures

Hebben we jouw droombaan beschikbaar? Bekijk snel onze actuele vacatures:

→ Toe aan een nieuwe uitdaging? Mooi, want voor onze relatie Hobrand zijn we op zoek naar een Internationaal Inkoper én dat deze functie uitdagend is, dat staat voorop. Bij Hobrand ga je wereldwijd inkopen en mag je een belangrijke bijdrage leveren aan een omzetniveau van 20 miljoen. Nieuwsgierig? Bekijk dan hier de vacature. 

→ Na wat jaartjes (stage) ervaring opgedaan te hebben ben je klaar voor een nieuwe uitdaging. Je bent een harde werker, houdt van afwisseling in je dag en hebt de gave om te allen tijde het overzicht te behouden. Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Bekijk dan de vacature voor Commercieel Medewerker Binnendienst bij Holugt Sauer

→ Heb jij ervaring met productdata management en word je daar helemaal gelukkig van? Heb je dus kennis van datapools en ETIM-classificaties en heb je zin te gaan werken in een jong en fanatiek team en hou je van veel (foute) humor tussen het harde werken door? Bekijk dan hier de vacature als Product data medewerker bij Coram.  

→ Als Logistiek medewerker bij Eterna Europe ben je verantwoordelijk voor het logistieke proces. Jij verwerkt de binnengekomen onderdelen voor de hoogwaardige machines die Eterna levert, slaat ze op een correct manier op in het magazijn, en maakt de artikelen verzendklaar. Nieuwsgierig? Bekijk dan de vacature hier

Een blik op de toekomst met het curriculum future

Ben je klaar om jezelf volledig te onderscheiden tijdens de sollicitatieprocedure? Dan hebben we een goede tip voor je: maak een curriculum future! Met een curriculum future leg je de focus niet op opgedane kennis en ervaring, maar kijk je naar ambities en toekomstplannen. Dit helpt een organisatie beter in te schatten of jij als kandidaat goed in de toekomstplannen van het bedrijf past. Als kandidaat kun jij beter ontdekken of een bedrijf bij jouw ambities past en of de cultuur met jouw persoonlijkheid matcht. Oprichter Joris Verhoeven schreef ook over het curriculum future een mooi artikel. Dat artikel lees je via deze link. 

Zelf aan de slag met jouw curriculum future? Bij LEF Recruitment nemen we dit selectiemiddel vanaf heden mee in onze procedures. Klik hier om alvast te kijken naar het format dat we voor het curriculum future hebben ontwikkeld! 

Het nieuwe werken?

Hoe zag jouw werkweek eruit de afgelopen maanden? We hebben als samenleving vooral hybride gewerkt, dus een deel thuis en een deel op kantoor. Nu het officiële thuiswerkadvies is komen te vervallen is er weer ruimte om meer of volledig naar kantoor te gaan. Toch zijn er gemixte gevoelens bij werknemers, want waar de één niet kan wachten om weer naar kantoor te gaan, had de ander stiekem gehoopt dat het advies nog even zou blijven gelden. 

Op het hoofdkwartier van LEF Recruitment en LEF Green hebben we redelijk de juiste mix gevonden. We werken deels op kantoor en wisselen dit af met dagen thuis. Op die manier houden we het gezellige praatje bij het koffiezetapparaat, maar profiteren we ook van de efficiëntie die thuiswerken met zich meebrengt. 

“Wat ik bij iedere vacaturetekst in ieder geval wel vermeld is of onze relatie ook na corona openstaat voor thuiswerken. Dat wordt ongetwijfeld een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde” – Wendy 

Benieuwd naar hoe onze recruiters denken over het nieuwe werken? Lees hier het artikel waar onze teamleden hun visie op dit thema delen. Hoe kijk jij tegen het nieuwe werken aan? Sta je te popelen om weer naar kantoor te gaan of werk je liever thuis? Laat het ons weten, we zijn erg benieuwd!

Ontmoet #TeamLEF!

Profielfoto - JoostIn ons vorige onderonsje kondigden we aan dat we een nieuwe sterspeler aan ons team mochten toevoegen. Vandaag hebben we weer zo’n mooie aankondiging, want niet alleen Mirjam Zenden is nieuw bij LEF Recruitment en LEF Green, ook Joost de Wijs versterkt sinds kort het team van LEF Recruitment als wervingsspecialist. 

Met Joost als onze nieuwe aanwinst, halen we een gedreven specialist in huis om onze kandidaten nóg beter te ondersteunen tijdens het wervings- en selectieproces. Joost onderhoudt nauw contact met onze kandidaten en staat graag voor je klaar om je te helpen aan een #duurzamematch. Contact opnemen met Joost? Voeg hem toe op LinkedIn

“Met veel plezier, enthousiasme en LEF voeren wij het volledige wervings- en selectieproces voor onze relaties uit. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen, want ik kijk graag met je mee!” – Joost 

Graag even virtueel kennismaken met Joost? Bekijk hier zijn introductievideo. 

Fijne zomer!

Er is een tijd van komen en gaan en de tijd van gaan is nu gekomen. Ons fijne onderonsje zit er weer op want de klok heeft gestreken. Op ons hoofdkwartier wisselen we elkaar af voor een heerlijke onderbreking in de vorm van een welverdiende vakantie. We hopen dat jij ook een lekker moment voor jezelf neemt om uit te rusten, bij te komen en weer op te laden. Dan kunnen we met veel plezier en enthousiasme een nieuwe periode tegemoet. 

We zien je snel weer! 

Lees verder: '5 x voordelen van het hebben van een kantoorhond',  'Er staat iets moois klaar' en 'Het nieuwe werken na Corona' 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
LEF Recruitment
Publicatie datum
6-7-2021 12:07
Deel dit artikel
LEF Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close