Nieuws met LEF - April

Categorieën: Nieuwsartikelen

Het is weer tijd voor ons maandelijkse onderonsje! We praten je graag bij over updates, content én vacatures die wachten op de juiste match. Misschien ben jij dat wel? ;) Het paasweekend is in aantocht en dat betekent dat we een extra lang weekend hebben om te genieten van het begin van de lente. Het is de tweede keer dat we Pasen vieren sinds het uitbreken van de coronacrisis. Toch durven we hier en daar weer een beetje te dromen over een zomervakantie zoals we ooit gewend waren. Bij LEF Recruitment staan we voor een positieve instelling en gaan we met een flinke berg motivatie en enthousiasme de toekomst tegemoet. Daarom hopen we opnieuw een beetje positiviteit van ons team met je te delen.

Een goede indruk maken

Solliciteren is een doelgericht proces. Jij richt je pijlen op een baan. Daarom zet je alles op alles om een goede indruk te maken, want alleen met een goede indruk maak je kans op de functie die je zo graag wil hebben. Waar letten recruiters op en hoe zorg jij ervoor dat je bovenaan het lijstje van een recruiter komt te staan?

“Van nature ben ik de vragensteller tijdens een gesprek. Een kandidaat maakt indruk op mij als hij/zij ook doorvraagt over de functie én het bedrijf! Dat toont aan dat iemand zijn/haar research heeft gedaan.” – Jeanne
 
Benieuwd naar de tips van de rest van ons team voor het maken van een goede indruk op een recruiter? Klik hier voor het volledige artikel!

Het succes van de jobclip

Eerder hadden we het over het succes van de job clip. We namen zelf een video op met Patrick van Cinefy en leggen daar het verschil uit tussen een job clip en een sollicitatievideo. Bekijk hierboven alvast onze nieuwste job clip gemaakt voor Heras Mobile Fencing & Security.

M