Met LEF werken bij Hobrand

Categorieën: Kennisbank

In onze nieuwste podcast kropen Joris Verhoeven en Jeanne Vermeulen samen met Hobrand achter de microfoon om een podcastaflevering op te nemen waarbij ze een vacature uitlichten. In deze podcast vertellen ze je alles over Hobrand, de bedrijfscultuur én de openstaande vacatures. Benieuwd naar de podcast met LEF werken bij Hobrand?  Luister dan hier deel 1 en deel 2.

Met LEF werken bij Hobrand!

Hobrand is expert op gebied van kwalitatieve brandweer-, reddings- en veiligheidsmaterialen. Met een team van zo'n 40 medewerkers zijn zij dé totaalleverancier in brandweermaterialen. Naast het leveren van deze materialen bieden zij hun klanten ook de mogelijkheid voor service, onderhoud en verhuur. Hun type klanten? De brandweer, industrie, offshore, Ministerie van Defensie, BHV en particulieren.

Er is méér! Naast Hobrand hebben ze nog een divisie 'Holught Sauer' die zich specialiseert in de verkoop en onderhoud van hogedruk compressoren en installaties met exclusiviteit voor de merken Coltri ademluchtcompressoren en 0 tot 500 bar compressoren van het Duitse merk Sauer Compressors. Sinds 1979 zijn zij agent van Sauer Compressors voor Nederland en België. Naast compressoren bieden zij een ook een compleet aanbod aan Stationaire gasdetectie en vlamdetectie van het merk MSA Safety.

Alles voor elkaar. Dit is waar Hobrand voor staat. Hierin schuilt hun droom, doel én de uitdaging die ze zichzelf stellen. Maar ook zeker voor hun klanten en leveranciers zinspeelt de grondgedachte 'Alles voor elkaar'. Als werkgever hebben zij de kernwaarden teamwork, openheid, plezier, expertise én LEF bovenaan het lijstje staan. Wat ook zeker terug te zien is op de werkvloer. Zo heerst er een platte en behulpzame cultuur binnen het bedrijf, waardoor iedereen gemakkelijk bij elkaar naar binnenloopt om zaken op elkaar af te stemmen en snel in gang te zetten. Zo staan ze met beide benen op de grond én houden ze van hard werken. 

Enthousiast geworden en wil je meer weten over de vacature én Hobrand? Luister dan naar deel 1 en deel 2 van onze podcast waarin LEF en Hobrand samen achter de microfoon kropen en je nog méér vertellen over deze vacature.

Lees verder: '5 x voordelen van het hebben van een kantoorhond' 'Er staat iets moois klaar' en 'Het nieuwe werken na Corona' 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
LEF Recruitment
Publicatie datum
12-7-2021 0:00
Deel dit artikel
LEF Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close