Aan de slag bij Lumidee in Vught

Categorieën: laatste nieuws

Lumidee is een internationaal opererende organisatie met kantoren in Barcelona, Lissabon en Vught (het hoofdkantoor). Vanuit Vught geeft Lumidee invulling aan de Europese klanten met een gedegen sales en service organisatie. Ook de afdelingen logistiek, marketing en administratie zijn in Vught gevestigd.

Lumidee is één van de belangrijkste spelers op het gebied van communicatie in de zakelijke markt. Of het nou gaat om een vergadering met je team, even snel een boodschap overbrengen naar iemand in het magazijn, een call met een (potentiële) klant, of dat tijdens een patrouille de status doorgegeven moet worden aan een teamgenoot, communicatie is essentieel om doelen te bereiken en onmogelijk weg te denken uit welke organisatie dan ook.

Van oorsprong is Lumidee een zakelijke en resultaatgerichte organisatie. Nu de positie in de markt is verankerd, willen zij de komende jaren een meer mensgerichte en stimulerende strategie implementeren. De primaire focus blijft weliswaar resultaatgericht maar tegelijkertijd wil Lumidee nog meer opereren als team en verder bouwen aan de onderlinge synergie zodat geboekte resultaten als teamsuccessen worden ervaren en de medewerkers zeker zijn van hun complementaire waarde in het geheel.

Momenteel zoeken wij voor Lumidee een aantal nieuwe collega's voor de afdelingen Logistiek en en Sales. Wil jij onderdeel uitmaken van dit leuke bedrijf en één van deze posities succesvol invullen? Kijk dan snel verder op www.lefrecruitment.nl/werken-bij-lumidee en solliciteer door te bellen, mailen of whatsappen met Joris Verhoeven via joris@lefrecruitment.nl of 06-46013627

Raadpleeg ook: www.lumidee.nl voor een nog completer beeld van hun producten en diensten.

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
Joris Verhoeven
Publicatie datum
27-9-2018 0:00
Deel dit artikel
toggle Vragen? Chat met ons!STEL JE VRAAG
Consultant toggle
send

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat je gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met je op.
LEF Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close