Nieuws met LEF - Mei

Categorieën: Nieuwsartikelen

Elke maand betreden we je inbox voor ons maandelijkse onderonsje. We weten hoe kostbaar je tijd is, dus daarom zetten we alleen de allerbelangrijkste updates en relevante vacatures voor je op een rij in deze mail. April was een bewogen maand want je weet wat ze zeggen… april doet wat ‘ie wil! Wind, regen, lage temperaturen en dat terwijl we halsreikend naar een lekker zonnetje uitkijken. Gelukkig zijn de terrassen weer geopend, dus dat ruikt naar meer genietmomentjes in de maand mei! Heb jij het terras al bezocht? Wij in ieder geval wel! 

Maak indruk met je Curriculum future!

Een curriculum-wat? Een curriculum future. Deze tool is een alternatief op het welbekende cv waar recruiters om vragen tijdens een sollicitatieprocedure. De belangrijkste pijlers van een cv zijn de beschikbare kennis en de opgedane werkervaring. Maar wat zegt deze kennis en ervaring over de toekomst? De insteek van een cv is vooral op het verleden gericht. 

Om ook in de toekomst waardevol te zijn voor een werkgever, biedt een curriculum future een nieuw perspectief. Hiermee kunnen werkgevers ontdekken wat een kandidaat in de toekomst voor de organisatie kan betekenen en heb jij als kandidaat de mogelijkheid om jouw toekomstplannen concreet te maken. Op die manier helpen werkgever en werknemer elkaar! 

Onze collega Joris nam de tijd om research te doen en een fijn blogartikel over de ins en outs van het curriculum future te schrijven. Benieuwd? Je leest het artikel door hier te klikken. Blaas een recruiter en toekomstige werkgever (positief) omver door een curriculum future voor jezelf te ontwikkelen. Lekker proactief! 

Call me maybe..?

Tijdens het opbouwen van een band is spreken met elkaar waardevol. Spreken is onze meest natuurlijk uitingsvorm, dus het is moeilijk om je stem anders te gebruiken dan ‘ie is. Toch bellen we