Goede Doel

Welkom! Wat gaaf dat je even een kijkje komt nemen bij onze oproep voor een goed doel.

Waarom doen wij dit?

Naast het samenbrengen van kandidaten en werkgevers, willen wij graag een grotere bijdrage leveren aan het geluk en welzijn van onze maatschappij. Dit gaan we doen door, structureel, een goed doel te steunen. Wij doneren per geplaatste kandidaat een vast bedrag.

Omdat wij houden van ‘werken met en voor mensen’, zouden wij het geweldig vinden om een doel te steunen wat hierbij aansluit. Heb jij het LEF ons te helpen bij het bepalen van dit goede doel?
Laat het ons weten, je kunt via Social Media reageren (misschien gaan mensen jouw idee wel Liken!) op onze Facebookpagina of LinkedIn pagina 'Ons Netwerk'. Je kunt uiteraard ook een email bericht sturen, aan: joris@lefrecruitment.nl.

Tot 1 november aanstaande heb je de gelegenheid jouw goede doel aan te melden. Het team van LEF Recruitment selecteert 3 goede doelen, die uitgenodigd worden een presentatie te komen geven. Tijdens deze presentatie krijg je de gelegenheid aan te geven waarom juist jouw goede doel het beste past bij LEF Recruitment. Hieruit wordt een keuze gemaakt. Uiteraard zal de keuze ook via onze website en Social Media bekend gemaakt worden.

Wij kijken ontzettend uit naar alle reacties en hopen spoedig een mooie bijdrage te kunnen leveren aan onze maatschappij!