Werkgevers

Wij zijn een echte sparringpartner. Met name voor bedrijven in het MKB zijn wij een verlengstuk van de organisatie. Zodra wij een organisatie echt kennen, vinden we altijd de juiste medewerker.

Duurzame samenwerking

Bij LEF Recruitment kiezen we er heel bewust voor om geen kortstondige samenwerking aan te gaan, maar juist een relatie voor de lange termijn. Dat begint bij het leren kennen van je organisatie. Tijdens ons eerste gesprek vragen we door totdat we bij de kern zijn en goed weten wat jullie corebusiness is en welke cultuuraspecten jullie als bedrijf kenmerken. Is dat helder, dan gaan we praten over het profiel dat je zoekt. Naast de harde criteria richten wij onze pijlen op de soft skills. Welke persoonseigenschappen zorgen nu echt voor een perfecte en duurzame match tussen bedrijf, afdeling en persoon?

Zodra het profiel helder is, starten we onze zoektocht en maken wij concrete afspraken over het vervolgtraject en welke rol LEF Recruitment hierin speelt. We kunnen bijvoorbeeld aanwezig zijn bij een eerste of tweede gesprek met de kandidaat. Ook diverse testen zoals een Persoonlijke Profiel Analyse zijn mogelijk. Wij zijn hierin opgeleid en gecertificeerd.

LEF Recruitment, meer dan werving en selectie

Ons werk is niet alleen het maken van the perfect match. Juist het voor- en vervolgtraject is voor ons belangrijk. Zo hebben wij door onze actieve marktbenadering een groot actueel netwerk met (latent) werkzoekenden. Door ludieke acties en campagnes uit te voeren, breiden we ons netwerk constant uit.

Samen met jou, als opdrachtgever, bedenken wij specifieke wervingsacties om aan de beste kandidaten te komen. Naast alle online kanalen zijn wij ook zeer actief op plaatsen waar de doelgroep zich bevindt en beweegt. Zo weten kandidaten ons te vinden en wij hen. Ook schaarse doelgroepen en profielen vinden we zo om tot the perfect match te komen.

Onze wervingsacties zijn te volgen via ‘Ons Netwerk’ op LinkedIn en onze pagina’s van Facebook, Twitter en Instagram.

De langetermijnrelatie

We zeiden het al: we gaan niet voor een kortstondige samenwerking. Wij zijn een verlengstuk van je organisatie, jouw HR-afdeling op afstand. Dit betekent dat we streven naar een exclusieve samenwerking. Dit dwingen wij niet bij het eerste contact af. Wij bewijzen onszelf eerst en daarna hebben we het over exclusiviteit.

Ben je er klaar voor om concrete werving-en-selectieplannen te maken? Waarom zou je wachten? Maak vandaag nog een afspraak en loop de perfecte kandidaat niet mis. Neem contact met ons op via 073 – 888 45 41 of info@lefrecruitment.nl. Ook kun je ons persoonlijk bellen of appen of op kantoor aan de Buitenhaven een kop koffie komen drinken.