Vervulde Vacature: Logistiek Medewerker

Door: LEF Recruitment 3-9-2021

Categorieën
:
Vervulde vacatures,

Vervulde Vacature | Den Bosch | Administratie/Logistiek | 32-40 uur | MBO-4

In het moderne en schone magazijn en democentrum van Eterna Europe in Den Bosch ben jij verantwoordelijk voor het logistieke proces. Jij verwerkt de binnengekomen onderdelen voor de hoogwaardige machines die Eterna levert, slaat ze op een correct manier op in het magazijn, en maakt de artikelen verzendklaar. Als logistiek medewerker bij Eterna denk je bovendien volop mee om het logistieke proces te verbeteren.

Wat ga je doen?

Wie ben jij?

Je houdt van afwisseling en werken in een hectische omgeving, waarin nog niet alles al strak staat. Je kunt zowel goed samenwerken in een team als zelfstandig opereren. Je heb ervaring in een logistieke omgeving, en bent altijd op zoek naar verbeteringen en oplossingen. Daarnaast werk je nauwkeurig; je kunt jou niet snel op een foutje betrappen.

Verder ben je in het bezit van:

Wat wordt jou als Logistiek medewerker bij Eterna Europe geboden?

Het bedrijf

Eterna Europe in Den Bosch is een volle dochter van een grote Chinese fabrikant en werkt met verschillende agenten in Europa. Het kantoor in Den Bosch beschikt over een demo centrum en verkoopt machines voor de verpakkingsindustrie. Naast het uitvoeren van machine demonstraties voor klanten verzorgt zij ook de installatie, training en service van deze machines en levert zij onderdelen aan haar klanten met name in Europa.

Vanuit het mooie kantoor en magazijn/democenter werkt Eterna met zo'n 20 collega's. De sfeer is no nonsens en professioneel. De sfeer is ontspannen. Er wordt hard gewerkt, maar tussendoor of tijdens de lunch is er zeker tijd voor een grap.

Hoe nu verder?

Deze vacature is ingevuld door LEF Recruitment. Klik hier voor onze actuele vacatures.