Nieuws met LEF - September

Door: LEF Recruitment 9-9-2021

Categorieën
:
Nieuwsartikelen,

Ondanks dat we nog mogen genieten van fijne zonnestralen, is de laatste zomervakantie in het land officieel voorbij. Dat betekent dat we massaal aan de bak gaan: aan het werk of naar school. De molen start weer met draaien in ieder geval! Onze laatste nieuwsbrief is al een tijdje geleden, dus het is hoog tijd voor een maandelijks onderonsje. 

Op het (digitale) hoofdkwartier van LEF stromen de laatste collega’s binnen na hun vakantie, dus wij zijn helemaal klaar voor de laatste vier maanden van 2021. Bizar, hoe snel de tijd gaat, vind je niet? Wij in ieder geval. We nemen je snel mee door onze belangrijke nieuwtjes!

Solliciteren zonder cv!

Bij LEF Recruitment geloven we erin dat LEF tonen loont. Daarom zetten we ons in voor Ludieke, Eigenwijze en vooral Fanatieke manieren van werving en selectie. Op die manier gaan we voor de juiste match tussen relatie en kandidaat. Het voordeel voor jou? Jij komt terecht op een plek die bij je past! We geloven dat het tonen van LEF ook ruimte geeft voor het betreden van onbekende paden. Soms moet je iets doen dat niet de standaard is.Jeanne - Open Hiring

Laten we nu graag het juiste voorbeeld geven en op een relatief nieuwe manier onze wervings- en selectieprocedure voor onze relatie Grizzly New Marketing uitvoeren. Ben je toevallig bekend met open hiring? Het is vrij simpel. Jij wilt de baan. Welkom. Laat maar zien wat je kunt. Dit gebeurt snel bij banen met een praktische aard. Maar wij gaan het anders doen. Voor Grizzly New Marketing werven we (Junior) Accountmanagers waarbij er toch vraag is naar specifieke hard skills.

En het vinden van die nieuwe collega’s doen we dus door middel van solliciteren zonder cv! Je kunt voor de positie bij Grizzly New Marketing, een baan scoren zonder dat je een cv opstuurt. We werken dus met open hiring. Waar we wel graag naar kijken tijdens de selectieprocedure? Het curriculum future (download 'm via onze website). We vinden het belangrijk om meer te leren over jouw toekomstambities, zodat de blik gericht is op de toekomst in plaats van op het verleden.

Wil jij solliciteren zonder cv? Klik dan hier en laat je gegevens achter!

Uitgelichte vacatures

Hebben we jouw droombaan beschikbaar? Bekijk snel onze actuele vacatures:

→ Ben jij nauwkeurig? Vind jij het leuk om orders te verwerken én deze te volgen? Mooi, als Customer Service Medewerker bij Jaga ben je namelijk verantwoordelijk voor het administratieve proces van orderverwerking en het gericht inspelen op de behoeften van de klant. Je krijgt daarnaast veel ruimte om mee te denken met de organisatie en jezelf te ontwikkelen. Klik hier voor de gehele vacature. 

→ Elke dag is anders! Heerlijk vind je dat. Als Medewerker Inside Operations ondersteun je verschillende afdelingen binnen Maxado. Het is een klein familie bedrijf met 15 medewerkers, waarbij je altijd voor elkaar klaar staat. In deze rol ben je de spin in het web tussen verschillende afdelingen verkoop en inkoop. 

→ Voor onze relatie Brandunit zoeken wij een Backoffice kanjer voor hun klanten in Duitsland. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de soepele orderverwerking en doet dat vanuit het hoofdkantoor in Waalwijk. 

→ Jij bent toe aan een nieuwe uitdaging én dat komt goed uit! Onze relatie Hobrand is namelijk nog op zoek naar een Internationaal Inkoper. Je vindt de vacature hier

Wat spreekt jou aan in een vacaturetekst?

Voor dat de ‘grote’ vakantie begon volgden de collega’s van LEF twee sessies over inspirerende vacatureteksten. We doken in de beïnvloedingsprincipes van Cialdini en ontdekten meer over het creëren van een tone of voice. De komende week staan de laatste twee sessies op de planning. Hierbij duiken we in de tone of voice van onze relaties en in de vindbaarheid van vacatures.

We nemen de informatie uit de sessies mee en vormen daarmee ons eigen LEF-handboek. Daarmee schrijven we voor jou de tofste én inspirerende vacatureteksten, die vrij zijn van clichés en standaard begrippen. Waar let jij op tijdens het lezen van een vacaturetekst? Wat vind je belangrijk en wat zet je aan om je gegevens achter te laten of te solliciteren? We zijn heel benieuwd! Laat het ons weten via info@lefrecruitment.nl.

Is jullie team klaar voor een harige collega met vier poten?

Hebben jullie altijd al een kantoorhond willen hebben? Dan moet je dit artikel lezen en subtiel doorsturen naar je collega’s. In dit artikel bespreken we namelijk de vijf voordelen van een kantoorhond. Wij zijn erg blij met onze fluffy collega Willem, die graag een bezoekje brengt aan het hoofdkwartier van LEF (als de regels het natuurlijk toelaten). Grijp je kans en gebruik dit artikel om jouw team te overtuigen!

Ontmoet #TeamLEF!