Vervulde vacature: Supply Chain bij Heras

Door: LEF Recruitment 2-7-2021

Categorieën
:
Vervulde vacatures,

Vervulde vacature | Best | Administratie/Logistiek | 32-40 uur | MBO-4

In deze rol ben jij samen met je collega's van Supply Chain de spil tussen Sales en Productie. Jij bent een echte aanpakker, staat je mannetje en voelt je thuis in dynamische, snelle, technische omgeving.

Waar hou jij je in deze rol de hele dag mee bezig?

Wie ben jij?

Wat wordt jou als Medewerker Supply Chain bij Heras Mobile geboden?

Het bedrijf

Heras kent een platte organisatiestructuur. De sfeer is open, evenals de deuren; die letterlijk en figuurlijk openstaan. Bij Heras krijgen werknemers bovendien alle ruimte om zich te ontwikkelen en verder door te groeien. Werknemers ervaren veel vrijheid en daarmee ook veel verantwoordelijkheid. Een hoge betrokkenheid is wat daarbij dan ook hoort.

Heras Mobile Fencing & Security is een toonaangevende internationale expert in tijdelijke en semipermanente hekwerk beveiligingsoplossingen en handelend onder de naam Heras. Heras Mobile Fencing & Security is onderdeel van de Heras Group, een groep van bedrijven actief in buitenbeveiliging, welke sinds september 2019 in handen is van Equistone (private equity fund).

Heras Mobile Fencing & Security heeft haar hoofdkantoor in Best en is met name in Europa actief met twee productielocaties in Frankrijk en België, een tolmanufacturing partner in Tsjechië en diverse verkoopkantoren (Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, UK, Scandinavië en export). De Heras Mobile Fencing Group heeft zo'n 200 fte, en de omzet bedraagt zo'n 70 mln.

Hoe nu verder?

Deze vacature is ingevuld door LEF Recruitment. Klik hier voor onze actuele vacatures.