Vervulde vacature: Coördinator debiteuren

Door: LEF Recruitment 28-6-2021

Categorieën
:
Vervulde vacatures,

Vervulde vacature | Zaltbommel | Administatie/Finance | 32-40 uur | MBO-4

Heb jij al enkele jaren ervaring opgedaan op een debiteurenadministratie, in een coördinerende rol? Ben jij iemand die altijd bezig is met hoe de processen beter kunnen en daarin het initiatief pakt? En ben je op zoek naar een veelzijdige en uitdagende rol? Dan is Coram, grote speler in de sanitair markt, misschien wel op zoek naar jou!

Voor hun shared service center is Coram, bekend van de merken Sealskin, Tiger, Geesa en Impey, op zoek naar een coördinator debiteurenafdeling.

Waar ga je je mee bezig houden:


En verder zie je toe op tijdige inzet van passende maatregelen (bijv. betalingsregelingen, inschakelen incassobureau), stem je af met business unit controllers en draag je je steentje bij in projecten ter verbetering van de bestaande processen.

De rol is divers en naast je rol als coördinator (binnen een team van 4), ben je echt de meewerkend voorman/voorvrouw. De debiteurenadministratie is dan ook echt wel jouw ding!

Wie ben jij?

We zijn voor Coram op zoek naar een accurate en enthousiaste collega. Iemand met HBO niveau, op finance gebied. Een collega die niet op zoek is naar een gespreid bedje, maar die mee wil bouwen, en er echt van is mee te denken in het verbeteren van de processen. En pas op: je bent een doener, echt een meewerkend voorman of - vrouw!

En verder:

Wat wordt jou als Coördinator debiteurenafdeling geboden?

Coram biedt je een uitdagende en veelzijdige rol. Je werkt in een schitterend nieuw pand in Zaltbommel. En samen met je 130 collega's proberen jullie de mooie ambities waar te maken.
En ook krijg je;

Het bedrijf

Coram is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van kwalitatieve badkamerproducten, die eenvoudig te installeren zijn. Coram streeft naar een marktpositie in de top tien van grootste spelers in Europa op basis van sterke merken, innovatief design en intensieve samenwerking met business partners. Onze merken Tiger, Sealskin, Geesa en Impey worden verkocht via verschillende verkoopkanalen. Coram is eigendom van een Nederlandse familie.

Ze werken vanuit hun gloednieuwe prachtige pand in Zaltbommel, met 130 collega's.

De procedure 

Deze vacature is ingevuld door LEF Recruitment. Klik hier voor onze actuele vacatures.