Vervulde vacature: Projectmanager Evenementen

Door: LEF Recruitment 3-9-2021

Categorieën
:
Vervulde vacatures,

Het team eventmanagers van het Mikrocentrum organiseren netwerkbijeenkomsten, vakbeurzen en thema-events voor high-tech bedrijven. Zij zoeken een nieuwe collega met commerciële, organisatorische én dienstverlenende kwaliteiten.

Jouw werk ziet er als volgt uit

Wie ben jij?

Regelen en organiseren is jouw tweede natuur. Dit kan op veel verschillende manieren worden aangetoond. Ervaring in een vergelijkbare functie is dus niet noodzakelijk. Je wordt zorgvuldig ingewerkt en van jouw ervaren collega's krijg je veel begeleiding en ondersteuning.

Verder zoeken wij iemand die zich herkent in onderstaand profiel:

Wat wordt jou als Projectmanager Evenementen geboden?

Naast jouw eigen werkplek in het moderne en ruim opgezette kantoor biedt het Mikrocentrum jou:

Het bedrijf

Mikrocentrum richt zich op business to business events in de hight tech. Vanuit het gave kantoor wordt continu gestreefd en gewerkt om volgens de maatstaven van vandaag te werken. Het verloop is erg laag en doordat er weinig voelbare hiërarchie is, is de sfeer gemoedelijk en gezellig.

Ontmoeten en verbinden is hun motto. Dit doen ze voor hun klanten en dat is zeker ook merkbaar op de werkvloer. Er wordt veel geïnvesteerd in hun collega's en de verhouding relatie - commercie is goed in balans. Samenwerken wordt gestimuleerd waardoor ieders kwaliteiten worden benut en ingezet.

Hoe nu verder?

Deze vacature is ingevuld door LEF Recruitment. Klik hier voor onze actuele vacatures.