Vervulde vacature: Intercedent

Door: LEF Recruitment 8-10-2021

Categorieën
:
Vervulde vacatures,

Vervulde vacature | Sales/HR | Fulltime | Hbo

Op zoek naar een baan waar je je als intercedent kunt ontwikkelen? Ben je goed in het leggen van contacten, ben je commercieel aangelegd en krijg jij energie van het maken van een match? Voor Logistique, flexbureau voor logistieke functies zijn wij op zoek naar (junior) collega's die de teams komen versterken! Het gaat zowel om de vestiging in Tilburg, als ook de nieuwe vestigingen in Den Bosch, Roosendaal en Breda.

Wat houdt je baan als (junior) intercedent in?

Wie ben jij?

Wat wordt jou als (junior) intercedent geboden?

Het bedrijf

Logistique is dé uitzender voor de logistieke sector in Tilburg en omgeving.
Al sinds 1991 vinden zij de juiste match tussen kandidaat en werkgever. Logistique staat voor kwaliteit, behulpzaamheid, persoonlijke benadering en professionele kennis.

Bedrijven bieden ze een groot aanbod van kwalitatieve kandidaten dat steeds verder groeit doordat ze actief detacheren, werven en selecteren. Flexkrachten kiezen voor Logistique omdat zij samenwerken met verschillende toonaangevende klanten die leuke functies te bieden hebben.

Het stopt natuurlijk niet zomaar wanneer we een match gevonden hebben. Van begin tot eind van het uitzendtraject blijven wij in contact met flexkracht én opdrachtgever. Zo zorgen we meteen voor een oplossing bij vragen of eventuele problemen.

De potentie in de markt is enorm en vanuit deze groeiambitie is Logistique op zoek naar een nieuwe collega die ook zijn of haar schouders onder hun succes gaat zetten!

Hoe nu verder?

Deze vacature is ingevuld door LEF Recruitment. Klik hier voor onze actuele vacatures.