En dan nu... Het proces

Door: J. Verhoeven 22-4-2020

Categorie├źn
:
Blogs,

We hebben door de crisis in Nederland heel veel minder vacatures in te vullen dan een aantal maanden (wat zeg ik, weken) geleden. Er is hier al veel over geschreven en gezegd en uiteindelijk weet niemand hoe de markt zich gaat ontwikkelen. Het kan zomaar nog even duren.

Mooie tijd om je voor te bereiden op een tijd dat er weer nieuwe collega’s gaan instromen en waarin je teams weer gaat ondersteunen hen te ondersteunen bij de uitbreiding. Wij hebben al vaker gezegd, en we geloven er ook heilig in, recruitment is een vak. Bedenk je eens wie jij als werkgever bent, hoe breng ik die boodschap naar buiten, welke posities heb ik binnen mijn organisatie, hoe ziet ons sollicitatieproces eruit, is deze nog toekomstproof en waar moet deze aangescherpt worden, heb ik alle kennis en kunde wel in huis de juiste gesprekken te voeren, …..

Kortom, er komt veel kijken bij een goedlopend sollicitatieproces. De weg van A naar Z is een lange en kundige weg. Wij kunnen en willen je daarbij erg graag helpen en komen binnenkort met een vervolg. Wij doen onze naam dan echt eer aan: ‘LEF, de expert op het gebied van recruitment!’ 

Als je niet kunt wachten en al prangende vragen hebt, je weet ons te vinden.