LEF Recruitment zoekt: Eerste Monteurs

Hoi Technieker,

Graag vraag ik jullie aandacht voor de volgende vacature. Onze opdrachtgever in Eindhoven is momenteel twee nieuwe projectgroepen Elektrotechniek aan het vormen. Voor de start van deze projectgroepen zijn 2 nieuwe leidinggevende monteurs E nodig. Hierbij vraag ik jou of jij interesse hebt in de vacature en/of jij binnen jou netwerk iemand kent die past op deze vacature.

Het betreft een vaste baan in loondienst bij de snelst groeiende Retail Installateur in Nederland. Bij de opdrachtgevers kom je te werken op de mooiste locaties in Nederland en België. Gerenommeerde winkelketens zoals: De Bijenkorf, Kruidvat, WE, ICI Paris, etc.

 

Aanbreng premie
Mocht jij iemand uit jouw netwerk aandragen en diegene start als 1e monteur E bij onze opdrachtgever. Dan ontvang jij €250,-!!!
Regisseur Werving & Selectie

De contactpersoon voor technische vacatures bij LEF Recruitment is Carlo van Doorn. Hij is dagelijks tot 20:30 te bereiken om jou te begeleiden naar je nieuwe droombaan.

Bekijk het gehele vacature aanbod op www.lefrecruitment.nl

 
De vacature

Als Eerste Monteur E Eindhoven zijn de volgende zaken belangrijk:

Je bent verantwoordelijk voor de juiste aanleg van technische electrotechnische installaties binnen (nieuwbouw) projecten. Deze projecten vinden plaats bij de top van de Nederlandse Retail;
Op deze projecten stuur je in de rol van 1e Monteur E 1 of 2 (hulp)monteurs aan, daarnaast kan het zo zijn dat je ook 1 a 2 montageploegen aanstuurt;
De focus ligt primair op een zelfstandige projectrealisatie en oplevering binnen het eigen vakgebied. De kaders voor projectrealisatie zijn uiteraard de geldende (wettelijke) kwaliteitseisen en uitvoeringsrichtlijnen vanuit de Montageleider en/of Projectleider.
De projecten duren gemmideld 2 tot 8 weken.

FUNCTIE EISEN
We zoeken een Eerste Monteur E Eindhoven met de volgende achtergrond en competenties:

Werkervaring als 1e Monteur en in het bezit van een technische opleiding op minimaal niveau 2;
3 tot 5 jaar aantoonbare werkervaring als monteur in de installatie branche;
Ervaring in een dynamische branche;
Initiatiefrijk;
Communicatief;
Probleemoplossend;
Flexibel;
Stressbestendig;
Gewend om met deadlines te werken;
Betrouwbaar;
Voor jezelf op kunnen komen;
Representatief;
De projecten vinden plaats over geheel Nederland en Vlaanderen.

ARBEIDSVOORWAARDEN
Als Eerste Monteur E Eindhoven bieden wij je:

Een uitdagende baan in een informele werksfeer en binnen een dynamische Retail klantomgeving;
Er wordt veel van je verwacht en daar staat een uitstekend salaris tegenover!
Er zijn diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld een rol als Montageleider en Projectleider.

BEDRIJFSPROFIEL
De opdrachtgever realiseert winkelprojecten met meer dan 100 medewerkers vanuit het hoofdkantoor gevestigd in Eindhoven voor de top van de Nederlandse en Belgische Retail. De opgebouwde vakkennis van alle facetten van installatietechniek, vormt de solide basis waarop onze opdrachtgever haar specialisatie heeft ontwikkeld. Klanten helpen succesvol te zijn: dat is waar het bij de opdrachtgever om draait. De opdrachtgever levert integrale oplossingen op het gebied van gebouw gebonden installaties voor onder meer retail, horeca en utiliteit. Ze zorgen ervoor dat de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties van onze klanten optimaal functioneren. Daarbij zoeken ze de grenzen van het technisch (on)mogelijke op. De kracht van de opdrachtgever is een integrale visie op het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van gebouwinstallaties: pragmatisch, snel en adequaat.

LOCATIE
Eindhoven

CONTACTPERSOON
Carlo van Doorn
T: (073) 8884 541
M: (06) 3760 4984
E: carlo@lefrecruitment.nl