Vacature Webshop / online coördinator België

Hoi LEF-hebber,

Ben jij de proactieve speler die een uitdaging tot het neerzetten en doorontwikkelen van de Belgische webshop niet uit de weg gaat? Heb je goede kennis van de Belgische cultuur en heb je al wat ervaring opgedaan met werken met een webshop? Dan heb jij wellicht op korte termijn een nieuwe, veelzijdige baan met veel uitdaging! Lees snel verder en laat je horen!

Groetjes,

Anouk Dings
Regisseur Werving & Selectie LEF Recruitment
06 37 20 18 32
anouk@lefrecruitment.nl

Bonus scoren?
Mocht jij iemand uit jouw netwerk aandragen als geschikte kandidaat voor deze vacatureen desbetreffende kandidaat start bij onze opdrachtgever. Dan ontvang jij €250,- bonus
Regisseur Werving & Selectie

Is dit niet jouw droombaan, maar sta je wel open voor een (andere) kantoorbaan? Ik sta je graag te woord! Op maandag t/m donderdag van 8.30-20.30 uur en op vrijdag van 8.30-17.30 uur ben ik bereikbaar.  

Bekijk het gehele vacature aanbod op www.lefrecruitment.nl

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

In de functie Webshop / online coördinator België word jij verantwoordelijk voor alle operationele facetten rondom het neerzetten en doorontwikkelen van de Belgische webshop. Daarbij horen de volgende werkzaamheden;

het monitoren juiste voorraad van de producten;
het waarborgen van het logistieke proces;
het voorspellen van de verkoopresultaten en hierop proactief anticiperen;
verkoopresultaten bespreken met afdeling inkoop;
het mede coördineren van marketing acties; het regelen van bijvoorbeeld de juiste vertalingen van bestaande Nederlandse content naar Frans en het verzorgen van fotografie;
het (commercieel en operationeel) coördineren van content met ondersteuning van afdeling Marketing;
het aanspreekpunt voor afdeling klantenservice.

FUNCTIE EISEN

In de functie Webshop / online coördinator België draag jij verantwoordelijkheid voor alle operationele facetten rondom het neerzetten en doorontwikkelen van de Belgische webshop. Daarbij horen de volgende eisen:

je hebt uitstekende kennis van de Belgische cultuur;
je beheerst de Franse taal goed;
je hebt enkele jaren ervaring met het werken met een webshop;
je hebt minimaal hbo niveau;
je bent minimaal 28 uur per week beschikbaar;
je bent zelfredzaam, flexibel, neemt initiatief en weet doelen te bereiken.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Voor de functie Webshop / online coördinator België zijn marktconforme arbeidsvoorwaarden van toepassing. Je standplaats is minimaal 2 dagen in de week omgeving Tilburg, overige dagen zijn nader te bepalen in omgeving Antwerpen.

BEDRIJFSPROFIEL

Als Webshop / online coördinator België kom je te werken in een groeiende, succesvolle organisatie in de Fashion branche. Er heerst een uitstekende werksfeer, je hebt warm contact met je collega's en snelle communicatie binnen deze familiaire organisatie is vanzelfsprekend.