Hoi LEF-hebber,

Voor onze opdrachtgever zoeken we een medewerker Service Portofoons bij Lumidee!

Ben jij representatief, communicatief vaardig en klantgericht? Vind jij het leuk om service op locatie te verlenen én in het team zelf? Lees dan snel verder en reageer op deze mooie vacature!

Voor vragen of interesse: 
carlo@lefrecruitment.nl I 06-3760 4984

Bonus scoren?
Mocht jij iemand uit jouw netwerk aandragen als geschikte kandidaat voor deze vacatureen desbetreffende kandidaat start bij onze opdrachtgever. Dan ontvang jij €50,- bonus
 
MEDEWERKER SERVICE PORTOFOONS LUMIDEE


FUNCTIE OMSCHRIJVING
Voor Lumidee zoeken wij een medewerker die technische service gaat verlenen bij klanten op locatie en bij Lumidee zelf voor, voornamelijk, portofoons. Je taken zien er als volgt uit:

Je bent 50% van je tijd intern aan het werk en 50% van de tijd extern bij klanten.
Je voert de binnengekomen reparaties uit.
Je hebt contact met klanten over de status van de reparaties.
Je hebt contact met leveranciers voor het uitvoeren van de reparaties.
Je bezoekt klanten om ter plekke storingen te verhelpen.
Je adviseert klanten ter plekke over additionele producten die ze kunnen aanschaffen.

FUNCTIE EISEN
Herken jij jezelf in onderstaande?

Je hebt een zeer service gerichte instelling;
Je denkt mee met de klant en de organisatie;
Je verwerkt administratieve boekingen in het systeem ten behoeve van goede opvolging (doorberekeningen, voorraad, facturatie)
Je denkt mee over mogelijke verbetering van processen en communiceert deze naar het management;
Je bent in staat om goed prioriteiten te stellen;
Je ondersteunt, wanneer nodig, jouw collega’s van de afdeling logistiek.

BEDRIJFSPROFIEL
Lumidee Headset Company Opgericht in 1993 en gevestigd in Vught en Barcelona, is Lumidee de ideale partner als het gaat om een gevarieerd aanbod van professionele communicatiemiddelen zoals headsets, toestellen, portofoon accessoires etc. Vanwege ons onafhankelijk en uitgebreid assortiment worden we ook gezien als een belangrijke telecompartner voor veel bedrijven in de wereld van radio- en telecommunicatie. Lumidee levert uitsluitend A-merken als: - Draadgebonden headsets en draadloze headsets van Jabra , Plantronics, Sennheiser en United Headsets - Industriële headsets van Imtradex - Portofoon accessoires van Imtradex, Motorola en Savox / Lowe - Systeem- en IP toestellen van o.a. Avaya / Nortel, Cisco, Philips, Ericsson, Polycom en Siemens Met zo’n ruim assortiment aan communicatiemiddelen en bijbehorende service is Lumidee de grootste, merkonafhankelijke telecompartner van professionele oplossingen in Europa. U wordt objectief geadviseerd op basis van uw behoefte en niet op basis van een product. Ook houden we u op de hoogte van ontwikkelingen op zowel markt- als productgebied. Lumidee gelooft in langdurige relaties met klanten en leveranciers. Verschillende producenten hebben hun relatie met Lumidee dan ook willen onderstrepen met een referentie.

LOCATIE
Vught

ARBEIDSVOORWAARDEN

Onze opdrachtgever heeft naast een goed primair salaris ook nog ATV dagen/toeslag, een pensioenregeling en extra toeslag.

LOCATIE
Vught

CONTACTPERSOON
Carlo van Doorn
T: (073) 8884 541
M: (06) 3760 4984
E: carlo@lefrecruitment.nl