WIJ MATCHEN

Je zult wel denken; "dat snap ik, jullie zijn immers een Werving & Selectie bureau!". Een begrijpelijke reactie maarrrrr..... er zit meer achter.

Zoals je in onze vorige nieuwsberichten hebt kunnen lezen zijn we volop aan de slag gegaan met 'onszelf'. We willen namelijk verder ontwikkelen en ervoor zorgen dat we aan alle verwachtingen blijven voldoen. Hieruit is onder andere onze nieuwe slogan naar voren gekomen #WijMatchen. En niet alleen omdat wij de juiste kandidaat op de juiste plek weten te plaatsen maar omdat we er daarbij voor zorgen dat álles klopt!

Wij kijken zowel bij de opdrachtgever als bij de kandidaat verder. Zo komen we op een compleet passend plaatje voor iedereen; Zijn wij de juiste partner voor jou? Matchen wij? Stel jij jezelf de juiste vraag? Matched jouw zoektocht met wat jij daadwerkelijk wilt? Past deze persoon bij jullie organisatie, afdeling en collega's? Matched dit profiel met wat jullie nodig hebben? Dus... Als we een relatie aangaan dan zorgen we er ook voor dat alles matched!

Vandaar dat je tegenwoordig #WijMatchen vaak zult tegenkomen :)

GAVE VACATURE!

Wij stellen graag onze opdrachtgever IRi aan jullie voor!
IRi is een internationale leverancier van marktinformatie, oplossingen en diensten, die haar klanten in de Fast Moving Consumer Goods (FMCG) branche helpt om succesvol te zijn op marketing- en salesvlak. IRi werkt voor belangrijk retailers en fabrikanten. Op basis van kassagegevens van retailers en shopperonderzoek levert IRi een unieke combinatie van marktinformatie en issue gerichte analyses, adviezen en software om informatie snel en makkelijk toegankelijk te maken.

Voor dit mooie bedrijf zijn we op zoek naar een:

MEDEWERKER DATABASE INRICHTING

Bén of kén jij de persoon voor deze functie? Neem dan snel contact op met Wendy: wendy@lefrecruitment.nl I 06-37 20 18 32

 

HELP JIJ ONS?

Naast het samenbrengen van kandidaten en werkgevers, willen wij graag een grotere bijdrage leveren aan het geluk en welzijn van onze maatschappij. Dit gaan we doen door, structureel, een goed doel te steunen. Wij doneren per geplaatste kandidaat een vast bedrag.

Omdat wij houden van ‘werken met en voor mensen’, zouden wij het geweldig vinden om een doel te steunen wat hierbij aansluit. Heb jij het LEF ons te helpen bij het bepalen van dit goede doel?
Laat het ons weten, je kunt via Social Media reageren (misschien gaan mensen jouw idee wel Liken!) op onze Facebook pagina of LinkedIn pagina 'Ons Netwerk'. Je kunt uiteraard ook een email bericht sturen, aan: joris@lefrecruitment.nl. Voor meer informatie, neem even een kijkje op onze website. Wij kijken uit naar de reacties! :)

MATCH DE SLOGAN!

Niet alleen voor ons bedrijf maar ook voor onszelf hebben we een slogan in het leven groepen. Dit typeert wie we zijn en waar we voor staan in ons werk. Je kunt de slogans terugvinden achter de foto's bij Ons Team op onze website....... maar voordat je doorklikt op de foto kun je misschien zelf al raden bij wie welke slogan hoort? We geven je vast de slogans en we zijn benieuwd of jij dé Match kunt maken, SUCCES!

1.'Alles is mogelijk, als je maar LEF hebt!'
2.'Ik heb het LEF om buiten de gebaande paden te handelen, denken én doen'
3. 'De beste manier om je toekomst te voorspellen is om 'm zelf te creëren. Dat is LEF!'
4.'De echte match ontstaat als je het LEF hebt jezelf te mogen zijn'
5.'LEF is openstaan voor vinden waar je niet naar op zoek was'
6. 'Goed kan beter, beter wordt best.. dat is LEF'

NOG VEEL MEER!

Zorg dat je op de hoogte blijft van al onze nieuwtjes en ontwikkelingen en volg ons via Facebook of LinkedIn. En uiteraard hebben ook nog heel veel leuke vacatures voor je, deze vind je op onze website bij het vacature overzicht.

Tot snel!

LEFdevolle groet, Carlo, Wendy, Nicole, Michèle, Fabian en Joris