Waar wij voor staan

LEF Recruitment is expert in recruitment voor het MKB in de regio Den Bosch. Wij staan voor de durf om te groeien, verrassen, beter te worden en buiten de gebaande paden te treden. Het is dan ook niet zo gek dat het woord LEF steeds terugkomt in de gesprekken die we hebben met kandidaten en bedrijven. Daarnaast hebben we een eigen draai gegeven aan de letters van LEF!

  • Ludiek 

Met ludiek doelen we op het verrassingselement van het wervingen-selectieproces. Zo werken wij altijd met een lach en bedenken we ludieke én verrassende campagnes om onze vacatures onder de aandacht te brengen.

  • Eigenwijs

Als we zeggen eigenwijs dan zeggen we dat we staan voor onze eigen werkwijze. Dit betekent dat we ons geregeld bemoeien met het sollicitatieproces en een actieve rol vervullen tijdens het gesprek tussen bedrijf en kandidaat.

  • Fanatiek

Op een schaal van 1 tot 10 scoren we sky-high als het gaat om fanatisme. Wij bijten ons vast en laten niet los tot de perfecte match is gemaakt. Waarna we uiteindelijk voor een exclusief samenwerkingsverband gaan met onze relaties.

Klaar om te werken met LEF?

Bel, Mail of WhatsApp ons!