Expert én koploper in recruitment voor het MKB bij jou in de regio

#WijMatchen

LEF is de durf om te groeien, om te verrassen, om beter te worden en om buiten gebaande paden te treden. Het is dan ook niet zo gek dat het woord LEF steeds weer terugkomt in de gesprekken die we hebben met kandidaten en met opdrachtgevers. We hebben aan elke letter van het woord LEF een betekenis gegeven:

 • Ludiek
  Met ludiek doelen we op het verrassingselement van het werving-en-selectieproces. Wij snappen dat het voeren van een gesprek niet altijd makkelijk te plannen is. Daarom combineren we deze bijvoorbeeld met een smakelijke lunch ergens op locatie, halen wij je thuis op en brengen je naar je werk: het intakegesprek voeren we dan gewoon tijdens de autorit. 
   
 • Eigenwijs
  Als we zeggen eigenwijs dan zeggen we dat we staan voor onze eigen werkwijze. Dit betekent dat we ons geregeld bemoeien met het sollicitatieproces en een actieve rol vervullen tijdens het gesprek tussen de opdrachtgever en kandidaat.
   
 • Fanatiek
  Op een schaal van 1 tot 10 scoren we sky-high als het gaat om fanatisme. Wij bijten ons vast en laten niet los tot de match een feit is. Wij gaan uiteindelijk voor een exclusief samenwerkingsverband met opdrachtgevers. 

Wil jij persoonlijk ervaren dat wij deze betekenis aan onze naam geven?

LEF Recruitment, vacatures regio Den Bosch, Vacatures den Bosch, Vacatures Noord Brabant
LEF Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close