Zoekcriteria
Vind jouw match

Administratie Vacatures | LEF Recruitment

Werken in het vakgebied Administratie

Jij bent een alleskunner, van het beantwoorden van telefoontjes tot aan het controleren van formulieren, niets is jou te gek. Bovendien verwerk je alles op een georganiseerde manier. Herken jij jezelf in dit profiel? Fijn. Dan is een administratieve functie echt wat voor jou!

Op zoek naar een leuke uitdaging als medewerker backoffice, administratief medewerker of een andere administratieve functie? Fulltime of parttime? Bekijk dan hieronder snel bij welke bedrijven je aan de slag kunt of welke vacatures bij jou passen.

Wil je liever meer informatie ontvangen over de branche of wil je vrijblijvend met ons een (digitale) kop koffie of thee drinken? Aarzel dan niet en geef ons dan een belletje op (073)-888 454 1 of stuur ons een mailtje via info@lefrecruitment.nl, dan gaan we samen op zoek naar jouw ideale match.

Bij LEF Recruitment zijn we expert in recruitment en werving & selectie voor vacatures binnen het MKB in Brabant. Met prikkelende campagnes én wervelende teksten matchen wij de beste kandidaten met de leukste baan. Kortom: wij matchen met LEF!

Bekijk alle vacatures

Zit jouw vacature er niet bij?

Jij bent op zoek naar de volgende stap in je carriëre. Een nieuwe uitdaging met groei potentie en toffe opdrachten.

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Maak nu direct een vacature alert!
Maak vacature alert
Vacature filters
Close filters
LEF Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.