Zoekcriteria
Vind jouw match

Sales Vacatures | LEF Recruitment

Een baan in de Sales

Heb jij een vlotte babbel en houd je graag voet bij stuk? In andere woorden, als jij begint met jagen bijt je je tanden erin vast en laat je niet meer los totdat die éne deal rond is. Dit alles doe je natuurlijk op een klantvriendelijke en beleefde manier. Een baan in de sales vraagt veel verantwoordelijkheid, maar jij weet hier perfect mee op te gaan!

Ben jij klaar voor een carrière in de sales? Mooi! Wij hebben verschillende banen als accountmanager, commercieel medewerker, sales support of andere sales functies. Fulltime of parttime? Bekijk hieronder snel bij welke bedrijven je aan de slag kunt of welke vacatures bij jou passen. Wij hebben interessante functies van junior tot senior.

Wil je liever meer informatie ontvangen over de branche of wil je vrijblijvend met ons een (digitale) kop koffie of thee drinken? Aarzel dan niet en geef ons een belletje op (073)-888 454 1 of stuur ons een mailtje via info@lefrecruitment.nl, dan gaan we samen op zoek naar jouw ideale match.

Bij LEF Recruitment zijn we expert in recruitment en werving & selectie voor vacatures binnen het MKB in Brabant. Met prikkelende campagnes én wervelende teksten matchen wij de beste kandidaten met de leukste baan. Kortom: wij matchen met LEF!

Bekijk alle vacatures

Zit jouw vacature er niet bij?

Jij bent op zoek naar de volgende stap in je carriëre. Een nieuwe uitdaging met groei potentie en toffe opdrachten.

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Maak nu direct een vacature alert!
Maak vacature alert
Vacature filters
Close filters
LEF Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.